Velgørenhed

Tænd et lys i et barns liv.

Her til jul donerer H.C. Andersen Home 500 lysholdere til nye faddere hos SOS Børnebyerne.

De første 500, der melder sig som fadder for et barn, i november og december 2022, kan vælge at modtage en smuk lysholder til juletræet som velkomstgave.

Hvis du tilmelder dig som fadder hos SOS Børnebyerne, modtager du den fine lysholder med posten som symbol på, at du har tændt et lys i et barns liv. 

 

Tilmeld dig som fadder her!

 

Lysholderen med Den lille pige med svovlstikkerne er eksklusivt produceret til SOS Børnebyerne og kan ikke købes andre steder.

Hvorfor gør vi det?

Vi gør noget godt for et barn i et fremmed land, som vi ikke kender og måske aldrig ser. 

Det gør vi, fordi vi er taknemmelige for det, vi har, og fordi vi ønsker godt for andre. Bare derfor ❤

SOS Børnebyerne siger det så fint: ”Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe én”.

Og sådan har vi det også hos H.C. Andersen Home. Vi kan ikke redde hele verden. Men vi kan sige tak til 500 nye faddere, fordi de hver især gør en fantastisk forskel for et barn uden mange muligheder. Og vi håber, at de nye faddere vil tænde dette ekstra lys på deres juletræ og vide, at de også har tændt et lys i et barns liv.  

 

 

”Jeg tror, at stort set alle mennesker ønsker at gøre noget godt for andre, der er mindre heldigt stillet. Vi er glade for, med vores H.C. Andersen Home-lysholder, at gøre det mere synligt og helt håndgribeligt, at enhver ny fadder i SOS Børnebyerne, tænder et lys i et barns liv, som ellers ville have mørke udsigter.”

Michael Nordahl Andersen
Direktør, H.C. Andersen Home

 

Lidt om lysholderen

Lysholderens motiv er inspireret af H.C. Andersens eventyr, Den lille pige med Svovlstikkerne. Den lille pige sidder på knæ med hænderne om svovlstikken for at holde varmen. 

Når du tænder lyset på dit juletræ, kan du samtidig sende en kærlig tanke til det barn, du tænder et lys i mørket for.

Et smukt symbol på den lille dreng eller pige, du med dit bidrag er med til at give et hjem, en uddannelse og en fremtid ❤

H.C. Andersen Home har siden 2012 produceret pynt inspireret af H.C. Andersens eventyr eller som replikationer af hans eget originale julepynt. Lysholderen er lavet i forgyldt messing. Se andre lysholdere og læs mere om H.C. Andersens motiver på de enkelte lysholdere her!